Vastgoedfinanciering snel geregeld

Over VastgoedFinance.Com

VastgoedFinance.Com is dé intermediair voor snel vastgoed financieren, ook als het ingewikkeld is. Op basis van kennis, jarenlange ervaring en een betrouwbaar netwerk krijgt u snel duidelijkheidomtrent uw aanvraag. Voor financieringen tot 25 miljoen ten behoeve van vastgoedbeleggingen, zowel residentieel, commercieel als internationaal, bent u aan het juiste adres bij VastgoedFinance.Com. Ook projectfinancieringen, financiering bij aankoop van uw bedrijfspand,en mezzanine oplossingen tot 80% loan-to-value behoren tot de mogelijkheden. De uitstekende reputatie van VastgoedFinance.Com bij geldverstrekkers en de korte lijnen met acceptanten staan garant voor een snelle en succesvolle afwikkeling van financieringstrajecten.

Is VastgoedFinance.Com uw intermediair?

VastgoedFinance.Com is een financieel dienstverlener exclusief voor de professionele vastgoedbelegger. Met een gemeenschappelijke visie op de vastgoedmarkt en de bijbehorende trends kunnen wij als belegger en intermediair snel zaken doen. U kunt rekenen op onafhankelijke expertise, onderbouwd advies, en een meer dan breed netwerk van Nederlandse en internationale aankoop- en verhuurmakelaars, taxateurs, accountants en fiscalisten, verduurzamings- en energieprofessionals. Een netwerk dat u met raad en daad bijstaat. Juist als het ingewikkeld is, te ingewikkeld voor de reguliere intermediairs en geldverstrekkers, als het gaat om de meer specialistische aanvragen, danbent u in goede handen bij VastgoedFinance.Com. Bereikbaar 24/7, uitstekende service en snel resultaat tot 25 miljoen, als dat is wat u zoekt, dan is VastgoedFinance.Com uw intermediair.

Neem contact op

 

Wat ons onderscheidt van de rest

VastgoedFinance.Com onderscheidt zich door een grote betrokkenheid en domeinkennis die veel verder gaat dan alleen de financiering. U kunt rekenen op onafhankelijk advies, een brede expertise en kennis van de markt, en een uitgebreid netwerk van aankoop- en verhuurmakelaars die ons voorzien van interessante investeringsobjecten. Specialistische zaken zijn bij ons in goede handen. Denk daarbij aan de economische waarde van vastgoed en het woningwaarderingsstelsel (WWS), de aanschaf van vastgoed privé, in een B.V. of C.V., maar ook de opties voor beheer, verhuur, verduurzaming en de invloed van de energietransitie op het rendement. Ook spreken wij de taal van accountants, (verhuur)makelaars, banken en verzekeraars waardoor o.a. taxaties, veranderende belastingwetgeving en risicospreiding integraal deel uitmaken van het financieringstraject. Wij zijn makkelijk en vrijwel direct bereikbaar per e-mail en whatsapp wanneer u ons nodig heeft. VastgoedFinance.Com staat voor een betrouwbare dienstverlening en snel resultaat.

Vragen? Neem gerust contact op!

In mogelijkheden denken, dat is wat u als ondernemer kenmerkt. Bij VastgoedFinance.Com denken we ook in mogelijkheden, vooral op de momenten waarop uw ambities financiering nodig hebben. Wanneer u kansen wilt omzetten in concrete vastgoedaankopen, staan wij u terzijde.

1